Polecane do wina

Sommelierzy

Sommelierzy

Strony

  • Strona główna
  • Raport z kieliszka
  • Polecamy do wina
  • WinneBlogi
  • Galeria
  • Oferta
  • O nas

SIEKANA KOZINA

Delikatnością i bogactwem smaków urzeka siekana kozina z zieloną papryczką, miętą, sokiem z pomarańczy i dodatkiem gruzińskich ziół, serwowana na grzance.


Idealne połączenie z klasycznym Saperavi o bogatym wiśniowo – morwowym smaku, pasujące także do wędlin, pasztetów, mięs w sosie i twardych serów.
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: Kozina, Przystawka, Saperawi, Tomasz Korniluk, Wina czerwone, Żurawina

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

POTRAWY

  • Przystawka
  • Danie główne

WINA

  • Wina białe
  • Wina czerwone
  • Wina musujące
  • Wina różowe

INSTAGRAM

Popularne posty

  • CUKINIA ZAPIEKANA Z MANGO, KOLENDRĄ I KOZIM SEREM
  • RISOTTO Z KREWETKAMI NA BIAŁYM WINIE
  • TATAR Z ŁOSOSIA Z AVOKADO, KISZONĄ CYTRYNĄ, ZIELONYM OGÓRKIEM, SZALOTKĄ I CZARNUSZKĄ...

Etykiety

Beerenauslese Buraki Chardonnay cukinia Czekolada Dania rybne Danie główne Foodwine Jung & Lecker Kozina Krewetki Kuhling-Gillot Mus Nowa Zelandia Nóźki z kurczaka Owoce i warzywa Owoce morza polędwica wołowa Przystawka Pstrąg Risotto Ryby Saperawi Sauvignon Sauvignon Blanc ser Spatburgunder Stek Tatar Tomasz Korniluk Toskania warzywa Weingut Sommer Weingut Steinmuhle Wina białe Wina czerwone Wina musujące Wina różowe Żurawina

Partnerzy

Partnerzy
Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.