Lubicie delikatne przystawki w połączeniu z winem?
Dziś Szefowa kuchni Oliwia Bernady (nominowana w kategorii Kobieta Szef 2015, przez Gault & Millau Polska), poleca delikatną bezmięsną przystawkę, która idealnie sprawdzi się z białymi winami.
Przepis na 4 porcje:
1 dojrzale mango
1 doniczka kolendry
200 g kremowego serka koziego
300 g cukinii
Sól (opcjonalnie)
Czerwony pieprz do dekoracji
Przygotowanie
Cukinie myjemy i kroimy w cienkie ukośne plasterki. Grillujemy z obu stron.
Cukinie myjemy i kroimy w cienkie ukośne plasterki. Grillujemy z obu stron.
Mango obieramy, kroimy w większą kostkę. W naczynku do
zapiekania układamy na przemian cukinie, listki kolendry i mango.
Zapiekamy w piekarniku 12 minut w temperaturze 180 stopni.
Caesars Palace - Casino, Las Vegas - MapYRO
OdpowiedzUsuńLooking for a Casino 안성 출장샵 near Las 서귀포 출장마사지 Vegas? · 남원 출장안마 Top Casino in the Las Vegas 밀양 출장안마 area 삼척 출장안마 · Las Vegas Strip Casino Hotel · Las Vegas Strip Casino.